2012. január 11., szerda

ATMOS D 15P 15 kw pellet , faelgázositó kazán - Jelenlegi ára: 490 000 Ft

Atmos D15P 15 kw kitünö állapotu keveset használt pellet kazán komplett uj ára 1, 1 milló forint, univerzális mivel pellet hiján sima fagázos kazánként hasáb fával is üzemelhetö. pellet égetömüvel, IWABO_VILLA S tipusu , csiga rugós pellet behordó automatikával, tartállyal, automatikusan adagolja begyujtja a pelletet . A kazán modern dizájnos , a betöltö ajtokat egy nagy ajtó, zárja le . Az ATMOS D 15 P, D 20 P, D 30 P és D 45 P melegvizes kazánok elsősorban családi házak kényelmes, pellettel, ill. szükség esetén, pótmegoldásként, fával fűtését szolgálják. Ez a kazán 150-200 m2-t tud kifüteni.
A kazánok szerkezeti kialakításuk függvényében bal vagy jobb oldalán található a pellet tüzelő égő és a szállítócsiga. A kazán teste heggesztett acéllemezekből készül. Ennek részei a 6 mm vastag adagológarat (égőkamra), amelynek alsó részében a hamu eltávolítását megkönnyítő rostamechanizmus található. Ez alatt van a nagy hamutér. A D 20 P, D 30 P és D 45 P kazánok felső részében található a kefés fékezőkkel és elszívó ventilátoros füstgarattal ellátott csőfal. Ezek az alkatrészek elsősorban a csőfal tökéletes tisztántartását szolgálják. A D 15 P kazán azonos csőfallal rendelkezik, mind a D 20 P kazán, ám kefés fékezők és elszívó ventilátor nélkül. A tűztér az ideális, nagy hatékonyságú tüzelés érdekében teljes mértékben kerámiával bélelt.
A kazánok felső részében található a szabályozószervekkel, valamint a fűtőrendszer elektronikus szabályozásának elhelyezésére szolgáló térrel ellátott vezérlőpanel. Póttüzelőanyagként használt fa tüzelése esetére a kazán hátsó részében Honeywell huzatszabályozó által vezérelt szabályozócsappantyúval ellátott, égési levegő bevezetőcső található. A kazán standard kivitelben túlfűtés elleni hűtőhurokkal felszerelt. A pótmegoldást jelentő fafűtés lehetősége megóvja a felhasználót a pellettől való teljes függőségtől.
Tartozékok:
- Atmos A 25 pellet égőfej
- Atmos DA 1500 típusú pellet adagoló csiga
- Atmos 250 pellet tároló


Jelenlegi ára: 490 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 07:16
. ATMOS D 15P 15 kw pellet , faelgázositó kazán - Jelenlegi ára: 490 000 Ft